İşgal Güçleri, 5 Balıkçıyı Esir Alıp Teknelerini Gasp Etti

Siyonist işgal rejiminin deniz güçleri bugün (14 Haziran Çarşamba) sabah Gazze Şeridi'nin kuzey kesiminin açıklarında Filistinli 5 balıkçıyı teknelerine saldırdıktan ve teknelerini gasp ettikten sonra esir aldılar. 
Gazze'deki Balıkçı Komiteleri Başkanı Zekeriya Bekr yaptığı basın açıklamasında, işgalcilere ait askeri botların Gazze Şeridi'nin kuzey kesimindeki El-Vahe mıntıkasının batısında bir balıkçı teknesini takibe aldıklarını, sonra üzerine ateş ettiklerini, ardından da tekneye ve içindeki malzemelere el koyup kendilerini de esir aldıklarını ifade etti. 
Bekr açıklamasında işgalcilerin balıkçı teknesini 1948'de işgal edilmiş bölgede yer alan Asdud limanı yönüne doğru bilinmeyen bir yere götürdüklerini söyledi. 
Bu olay işgal güçlerinin saldırısı sonucu Cafer Bekr isimli bir balıkçının orta düzeyde yaralanmasından 24 saat sonra gerçekleşti. 
Siyonist işgal güçleri Gazze Şeridi açıklarında sık sık Filistinli balıkçıları sıkıştırıyor, bazen onları kıyıya yanaşmaya zorluyor, bazen de teknelerine, malzemelerine ve tuttukları balıklara el koyarken kendilerini de esir alıyorlar.
https://turkish.palinfo.com/news/2023/6/14/gal-rejiminin-deniz-g-leri-Gazzeli-5-bal-k-y-esir-ald

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler