İşgal Güçleri Batı Şeria’nın Çeşitli Bölgelerine Baskın Düzenleyerek Evlerde Arama Yaptı

İşgal güçleri erken saatlerde Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerine baskın düzenleyerek evlerde arama yaptı.
Muhammed Fevvaz Nevahida adlı genci Cenin’e bağlı El-Yamun beldesindeki evine baskın düzenleyerek gözaltına alan işgal güçleri, Es-Seyletu’l-Harisiyye beldesinde de Hamza Zuyud adlı genci gözaltına aldı.
İşgal güçlerinin bu sabah özel kuvvetlerle birlikte Kalkiliya kenti Kefer Saba Mahallesi’nde bir öğrenci evine baskın düzenleyerek Filistinli iki öğrenciyi gözaltına aldığı bildirildi.
İşgal güçleri El-Bire kentinde de 23 yaşındaki Muhammed Aziz Abid adlı genci ailesinin evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı ve evde arama yaptı.
Nablus kentinin doğusundaki Beyt Furik kontrol noktası yönünden gelerek Nablus’un doğu bölgesine baskın düzenleyen işgal güçleri, Yusuf’un Kabri bölgesi çevresindeki caddelerde konuşlandı.
İşgal güçlerinin Nablus’un doğusuna düzenlediği baskın sırasında yoğun bir şekilde ses bombası ve göz yaşartıcı bomba kullandığı kaydedildi.
Tubas kentinde de Filistinli direnişçiler bu sabah erken saatlerde kente sızdığını fark ettikleri işgal ordusu özel kuvvetleriyle silahlı çatışmaya girdi.
İşgal güçleri neredeyse her gün Batı Şeria ve Kudüs’ün çeşitli bölgelerine baskınlar düzenleyerek evlerde arama yapıyor ve eşyalara zarar veriyor, gece yarısı ya da sabah erken saatlerde düzenlenen baskınlar sırasında terör estirerek kadınları ve çocukları korkutuyor.
https://turkish.palinfo.com/news/2023/5/17/gal-g-leri-Bat-eria-n-n-e-itli-b-lgelerine-bask-n-d-zenledi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler