İki Siyonist Asker Yaralandı

Dün (5 Haziran Pazartesi) akşam saatlerinde Filistin'in işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Nablus'un güneyindeki Huvvare kasabasında gerçekleştirilen araçlı eylemde işgal güçlerine mensup iki siyonist askerin yaralandığı haber verildi. 
Siyonistlere ait Kanal 12 isimli tv kanalının yayınladığı haberde askerlerden birinin bedeninin alt kısımlarından yaralandığı ve durumunun orta düzeyde olduğu, diğerinin ise bacak arasından yaralandığı ve durumunun hafif olduğu, her ikisinin de tedavi için hastaneye kaldırıldığı belirtildi. 
Siyonistlere ait haber kaynaklarında eylemi gerçekleştiren kişinin aracıyla birlikte olay yerinden kaçmayı başardığına dikkat çekildi. 
İşgal ordusu olaydan sonra bölgede arama çalışması başlattığı iddiasıyla civardaki Za'tere ve Huvvare askeri kontrol noktalarını kapattı. 
İşgalcilerin haberlerinde bir süre sonra, aracın şoförünün yakalandığı iddia edildi. 
Huvvare kasabası son haftalarda siyonist işgalcilerin askerlerine ve onların milis kuvveti görevi gören sözde sivil, gerçekte omuzlarında taşıdıkları silahlarla bütün bölgede dehşet saçan yahudi yerleşimci çetelere yönelik birçok feda eylemine şahit oldu. 
Huvvare kasabası Nablus'un 9 km güneyinde yer alıyor ve Nablus-Kudüs ana yolu bu kasabanın içinden geçiyor.
 
 https://turkish.palinfo.com/news/2023/6/6/Huvvare-deki-ara-l-eylemde-iki-i-galci-asker-yaraland

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler