İsmail Haniye' nin Basın Açıklaması

*Basın açıklaması* 
 
 
- Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkımız, kurtuluş aşamasını başlatan Mescid-i Aksa Tufanı mücadelesi seviyesinde olduklarını, direnme ve meydan okuma yeteneklerini, değerli ve kıymetli olanı feda etme istekliliğini bir kez daha kanıtladı. özgürlükleri ve onurları uğruna, düşmanın halkı yiğit direnişinden ayırma planlarını boşa çıkarıyorlar.
 
- Faşist oluşum hükümetinin Gazze'deki kahraman halkımıza uyguladığı yıkım ve vahşet, Mescid-i Aksa Tufan Savaşı'nın başlangıcından bu yana Kassam ve direniş gruplarının saldırılarının yarattığı yankı uyandıran sonuçları ve düşmanın yaptığı her şeyi yansıtmaktadır. uğradığı yenilginin utancını silemeyecek, düşman işlediği suçların ve terörün bedelini ağır ödeyecek.
 
Direnişin elinde bulunan düşman esirleriyle ilgili bizimle iletişime geçen tüm taraflara, bu dosyanın savaş bitmeden açılmayacağını, ancak direnişin kabul edeceği fiyatta olacağını bildirdik.
 
- Mescid-i Aksa Tufanı, Filistin'in karar ve uygulama mücadelesidir ve bu, başta direniş güçleri olmak üzere milletimizin tüm halkının bu mücadeleye katılması ve bu mücadeleye girmesi gerektiğine olan inancımızı azaltmaz.
 
İsmail Haniye
Hamas Siyasi Büro Başkanı

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler