ABD'liler kamuflaj yapmaya yöneliyor

Yemen Ensarullah Lideri Seyyid Abdülmelik el-Husi:
 
AMERİKALILAR ŞU ANDA İSRAİLLİLERİN YAPTIĞI GİBİ KORKUDAN DENİZDEKİ HAREKETİNİ KAMUFLE ETMEYE ÇALIŞIYOR VE BAZI GEMİLERİNE DÜNYANIN ÖBÜR UCUNDAKİ MEÇHUL BİR ÜLKENİN “MARŞAL ADALARI ” BAYRAĞINI TAKIYOR!‼️‼️‼️
 
Filistin halkını destekleme ve ülkemize yönelik saldırılara karşı koyma konusundaki ilkeli, Kur'anî duruşumuzda kararlılığımızı teyit ediyoruz. Şeytani üçlü (ABD, İngiltere, İsrail) ne yaparsa yapsın, Allah'ın izniyle bu bizim konumumuzu etkilemeyecek, yeteneklerimizi ve operasyonlarımızı sınırlamayacaktır. Halkımızın iradesini kırmayacakrır.
 
 Bugün -Allah'ın lütfuyla- Amerikan ve İngiliz gemileri saldırıya uğradı ve size anlattığımız komik şey şu ki, Amerikalılar şu anda İsraillilerin yaptığı gibi kamuflaj yapmaya yöneliyor.
 Denizdeki hareketini kamufle etmeye çalışan ve bazı gemilerine dünyanın öbür ucundaki meçhul bir ülkenin “Marşal Adaları” bayrağını takan ABD, şimdi denizde kaçmaya çalışıyor. Kur'an'a göre imandan yola çıkan, Cenab-ı Hakk'a güvenen, Allah'a güvenen ve O'nun zaferine ve desteğine dayanan bir imandır.
 
 Onları uyarıyorum ve öncelikle Gazze'ye yönelik barbarca ve canice saldırılarına son vermeleri ve Gazze Şeridi'nde ilaç ve gıdayı esirgedikleri Filistin halkına yönelik kuşatmalarını durdurmaları gerektiğini söylüyorum. O'na güvenen ve zaferinden emin olan Cenab-ı Hakk'a, vekil olarak Allah yeter, yardımcı olarak da Allah yeter.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler