Ağır yaralanan Muhammed Ebu Hicab isimli genç sabah saatlerinde, almış olduğu yaraların tesiriyle hayatını kaybetti

Siyonist işgal güçlerinin  (6 Ağustos Salı) işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Cenin'e düzenledikleri saldırıda ağır yaralanan Muhammed Ebu Hicab isimli genç bugün sabah saatlerinde, almış olduğu yaraların tesiriyle hayatını kaybetti. 
 
Nablus'taki Rividya Hastanesi'ndeki tıbbi kaynaklar işgalcilerin saldırılarında ağır yaralanan Ebu Hicab isimli gencin şehit olduğunu açıkladı. 
 
Fetih hareketinin askeri kanadı durumundaki Aksa Şehitleri Tugayları da yaptığı açıklamada Muhammed Ali Ebu Hicab isimli gencin işgalcilerin insansız hava araçlarıyla düzenledikleri saldırıda ağır yaralandığını ve aldığı yaraların tesiriyle hayatını kaybettiğini duyurdu. 
 
İşgal güçlerinin Cenin şehrine ve mülteci kampına dün düzenledikleri iki ayrı saldırıda beş gencin şehit edildiği haber verilmişti. 
 
Cenin'in güneyindeki Kefr Kud köyünde de işgal güçleri tarafından kuşatmaya alınan bir evde silahlı saldırıya maruz kalan, her ikisi de 33 yaşında Muhammed Hüseyin ve Hızır Hüseyin isimli gençler, işgalcilerin saldırıları sonucu şehit olmuştu. 
 
İşgalcilerin saldırıları sonucu şehit edilen gençlerin yası için bugün Cenin'de ve mülteci kampında genel grev ilan edildiği bildirildi. Genel greve bütün kesimlerin iştirak ettiği ve halkın işgalcilerin saldırılarına tepkili olduğu dile getirildi. 
https://turkish.palinfo.com/news/2024/8/7/Cenin-de-i-galcilerin-sald-r-s-nda-a-r-yaralanan-gen-ehit-oldu

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler