Aslanlar Yuvası Grubu Basın Açıklamasında Nablus'ta Meydana Gelen Gelişmeler Hakkında Bilgi Verdi

Nablus'taki Aslanlar Yuvası grubu  yaptığı basın açıklamasında sabah saatlerinde Nablus'ta meydana gelen gelişmeler hakkında ayrıntılı bilgi verdi. 
Grup, Eski Nablus civarında işgal güçleri bulunduğunun tespit edildiğini ve yüksek tesirli patlayıcı patlatıldığını, bu patlayıcının işgal güçlerinde ciddi hasara neden olduğunu, üç araçlarının tahrip edildiğinin belirlendiğini, ardından Aslanlar Yuvası erlerinin işgal güçleri etrafında üç yönden ateş çemberi oluşturduklarını, bunun üzerine işgal güçlerinin tek bir yolu kullanarak bölgeden uzaklaşmak zorunda kaldıklarını ifade etti. 
Açıklamada mücahitlerin, işgal güçleri etrafında ateş çemberi oluşturmalarının ardından üzerlerine yağmur gibi mermi yağdırdıkları ve bu yüzden onların askerlerinden birçok kişinin yaralanmış olması ihtimalinin bulunduğu dile getirildi. İşgal rejimi askerlerinin bu şekilde tuzağa düşürülmesi durumunda verdiği kayıpları ve meydana gelen hasarı açıklamamaya özen gösteriyor. 
Aslanlar Yuvası açıklamasında işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırısında şehit edilenler için Yüce Allah'tan rahmet, yaralananlara şifa dilerken Filistin direnişinin siyonist işgal karşısında kararlı mücadelesinin devam edeceğini vurguladı. 
İşgal güçlerinin bugün sabah Gazze ve Refah şehirlerinde üç ayrı evi hedef alan hava saldırılarında İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları'nın üç komutanı ile onların eşleriyle çocuklarından oluşan 13 kişi şehit edilmiş, ayrıca 20 kişi de yaralanmıştı.
https://turkish.palinfo.com/news/2023/5/9/Aslanlar-Yuvas-i-galcileri-Nablus-ta-tuza-a-d-rd-n-a-klad

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler