Aslanlar Yuvası Grubu Yaptığı Açıklamasında: "Direniş Treni Kalktı, Şehitlerimizin Vasiyetine Bağlı Kalacağız"

Siyonist işgale ağır darbeler indiren eylemleriyle öne çıkan Aslanlar Yuvası grubu son yaptığı açıklamasında, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde direniş treninin artık kalkmış olduğunu ve Aslanlar Yuvası'nın bittiğini düşünenin hayal gördüğünü dile getirdi.
 
Açıklamada, vatanlarını savunmak için kanlarını feda eden seçkinlerin kanlarının bu direnişin yakıtı olacağına dikkat çekilerek, şehitlerin vasiyetlerine ihanet edilmesinin asla söz konusu olamayacağı ifade edildi. Aslanlar Yuvası'nın bittiğine dair ortalıkta dolaşan lafların da boş laflar olduğu ve buna inananların hayal gördüğü belirtildi. 
 
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Son kez diyoruz ki kim anlamak istiyorsa anlasın. Kim de anlamak istemiyorsa anlamakta geç kaldığının ve artık heybesinde olanı da kaybettiğinin farkına varacağı ve pişmanlık duyacağı gün mutlaka gelecektir."
 
Açıklamada direniş halkalarının sürekli genişlediğine, işgal güçlerinin saldırgan tutumunun ve katliamlarının bu direnişi yıldıramadığına dikkat çekilerek, direnişin bu aşamadan sonra Filistin halkının zırhı ve kılıcı olacağı belirtildi.
 
https://turkish.palinfo.com/news/2023/2/24/Aslanlar-Yuvas-Direni-treni-kalkt-ehitlerimizin-vasiyetlerine-ba-l-kalaca-z

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler