Cenin'de Üç İşgalci Asker Yaralandı

Dün (13 Haziran Salı) öğle saatlerinde Filistin'in Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Cenin şehrinin yakınlarında gerçekleştirilen bir silahlı eylemde 3'ü işgalci asker biri de askerlerin milis gücü niteliğindeki yerleşimci çetelerden olmak üzere 4 kişi yaralandı. 
 
İsrail Sınır Tanımayan Kurtarma Örgütü'nün yaptığı açıklamada Cenin yakınında işgal güçlerine ait bir aracı hedef alan silahlı saldırıda biri yerleşimci 3'ü asker 4 kişinin yaralandığı duyuruldu. 
 
Siyonistlere ait Kanal 14 televizyonunun yayınladığı haberde de hızlı giden bir araçtan önce bir İsrail kamyonetine ateş edildiği sonra da bir binek aracı hedef alan saldırı gerçekleştirildiği ve bu araçta 3'ü asker 4 işgalcinin yaralandığı bilgisi verildi. 
 
Siyonistlere ait Yedioth Aharonot gazetesinin yayınladığı haberde hedef alınan aracın yahudi yerleşimcilere ait olduğu iddia edildi. Ancak araçta 3 işgalci askerin de yaralanması askerlerle yerleşimci çetelerin Filistin halkına yönelik savaşı birlikte sürdürdüklerini bir kez daha gözler önüne serdi.
 
Olaydan sonra işgal ordusu bölgede arama yapmak amacıyla kalabalık bir birlik gönderdi.
 
https://turkish.palinfo.com/news/2023/6/13/Cenin-yak-n-ndaki-silahl-sald-r-da-3-asker-4-i-galci-yaraland

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler