Davamız Kudüs Programına Davet

Kudüs Haftası münasebetiyle Mirasımız Derneği Kayseri Temsilciliği ve MTTB Kayseri Şubesinin arasında yapılan Kudüs Yılı protokolü kapsamında Kayseri Üniversitesi Develi İslami İlimler Fakültesi Öğrenci Temsilciliği ile Davamız Kudüs Programı gerçekleştirilecek.

Kudüs Haftası münasebetiyle Mirasımız Derneği Kayseri Temsilciliği ve MTTB Kayseri Şubesinin arasında yapılan Kudüs Yılı protokolü kapsamında Kayseri Üniversitesi Develi İslami İlimler Fakültesi Öğrenci Temsilciliği ile Davamız Kudüs programı gerçekleştirilecek.
 
Programa  Konuşmacı olarak; Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammed Demirci, Kudüs Aktivisti Yahya Abuznaid katılacaklar. Programda Burhanettin Küçükkurt'un ezgileriyle gönüllerdeki Kudüs aşkı tazelenecek. Programın gerçekleştirileceği Seyrani Kampüsünde Uluslararası Mirasımız Kudüs Karikatür Yarışmasında dereceye giren karikatürler sergilenecek. 
 
04 Mart Cuma saat 14.30 Hidayet Tutum Kültür Merkezi Seyrani Kampüsünde yapılacak programa; İlk kıblemiz olan Mescid i Aksa, Kudüs sevdasını gönüllerimize bir daha nakşetmek için tüm halkımız davetlidir.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler