En-Nasıra Şehrinde Bir Filistinli Genç Öldürülürken, Eşi Ve Küçük Kızları Da Yaralandı

Siyonist işgal rejiminin derin güçleriyle irtibatlı terör çetelerinin Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde yaşayan Filistinlilere yönelik, "faili meçhul" olarak nitelendirilen cinayetleri devam ediyor. Gerçekte işgal rejiminin istihbarat teşkilatları ve derin güçleri tarafından failleri çok iyi bilinen hatta yönlendirilen bu cinayetleri işleyenler himaye edildiği için onlardan kaynaklanan tehdit devam ediyor. 
 
Sabahın erken saatlerinde de Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde yer alan En-Nasıra şehrinde bir Filistinli genç silahlı saldırıda öldürülürken, eşi ve küçük kızları da yaralandı. Yaralıların durumlarının orta ve hafif derecede olduğu belirtildi. 
Saldırıya uğrayan 25 yaşındaki Sahir Abbas'ın ağır yaralandığı ve tedavi için acilen hastaneye nakledildiği, hastane ekibinin onun hayatını kurtarabilmek için yoğun çaba sarf ettiği ancak kurtarılamadığı bildirildi. Eşi ile küçük kız çocukları ise hastanede tedavi altına alındı. 
İşgal rejiminin emniyet teşkilatının bu cinayetlerin üzerine gitmemesi ve gerekli araştırmaları yapmaması işgal rejiminin yetkilileri nezdinde "faili meçhul" olarak nitelendirilen cinayetlerin daha da artmasına neden oluyor. 
1948 Bölgesi Filistinlileri Yüksek Takip Komisyonu ve Adalet adlı insan hakları kurumu tarafından yapılan bir açıklamada bu cinayetler karşısında aslında polisin çok ihmalkâr davrandığına ve görevini yerine getirmediğine dikkat çekilerek, polisin normalde Arap toplumunu düşman olarak gördüğü ve "faili meçhul" olarak gösterilen cinayetlerin üzerine gitmediği, cinayetlerin faillerini ortaya çıkarmak için gereken çalışmayı yapmadığı, canilerin ortaya çıkarılması ve bu tür cinayetlerde kullanılan silahların toplanması için hiçbir işlem yapmadığı vurgulanmıştı. 
Siyonist işgal rejimi 1948'de işgal edilmiş bölgede ikamet eden Filistinlilere yönelik olarak planlı bir şekilde gerçekleştirilen bu saldırıların ve cinayetlerin üzerine gitmediği için siyonist terör örgütlerini cesaretlendiriyor ve saldırıların daha da artmasının önünü açıyor.
Bu politikanın asıl amacının ise bölgedeki Filistinlileri göçe zorlamak ve onların yerlerine yahudi yerleşimcileri yerleştirmek suretiyle ırkçı tasfiye planını hayata geçirmek olduğu tahmin ediliyor. 
https://turkish.palinfo.com/news/2023/5/3/1948-B-lgesi-nde-bir-Filistinli-gen-silahl-sald-r-da-ld-r-ld

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler