Filistinli Bir Genç Kız, İşgalci İsrail Askerini Bıçakladı

İsrail işgal rejimi Filistin'in işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Nablus'un güneyindeki Huvvare kasabasında bir işgalci askerinin bıçaklı saldırıda yaralandığını duyurdu. 
Siyonistlere ait Kanal 14 isimli tv kanalının yayınladığı habere göre Filistinli bir genç kız bir işgalci askeri bıçakladı. Bunun üzerine diğer işgalci askerler de eylemi gerçekleştiren genç kıza ateş ettiler ve ağır yaralandı. 
Olayın video görüntülerinde eylem gerekçesiyle silahlı saldırıya uğrayan ve yere düşen genç kızın ortada bırakıldığı ve bedeninden kanlar aktığı, sağlık ekiplerinin yardım etmesine ise müsaade edilmediği gözlemlendi. 
İşgal ordusunun olaydan sonra bölgeyi trafiğe kapattığı ve olay yerine yaklaşılmasına engel olduğu haber verildi. 
Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada da Filistinli bir genç kızın Aynabus Kavşağı civarında silahlı saldırıya maruz kaldığına ve ilk yardım ekiplerinin kendisine yaklaşmasına müsaade edilmediğine dikkat çekildi.
Filistin'in Batı Şeria bölgesinde bu sıralarda tansiyonun yükseldiğine ve hareketliliğin arttığına dikkat çekiliyor. İşgal güçleri tarafından bugün sabah Nablus'un Eski Şehir kısmına düzenlenen baskında da, bir ay önce El-Ağvar eylemini gerçekleştirmekten sorumlu tutulan üç Filistinli genç şehit edildi.
https://turkish.palinfo.com/news/2023/5/4/gal-rejimi-bir-askerinin-Nablus-ta-b-akl-eylemde-yaraland-n-duyurdu

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler