Hamas'tan açıklama, 'Her şey farklı olacak'

Hamas Siyasi Bürosu Üyesi İzzat El-Rişk:
 
Mescid-i Aksa tufanı tüm detaylarıyla detaylı bir aşama ve dönüm noktasıdır ve Gazze Şeridi'nde Filistin halkımıza uygulanan Siyonist terör yeni bir sayfa yazacak ve ondan sonraki her şey öncekinden farklı olacaktır.
 
👈 El-Şifa Tıp Kompleksi'nde bazı resimleri ortaya çıkan Nazi işgali; Dünyanın en korkunç katliamı sağlık sektörüne karşı yapıldı ve daha önce söylediklerimizi doğruluyor:
Hitler'in Nazizm'i, Nazi-Siyonist okulunun sadece genç bir öğrencisidir.
 
Siyonistlerin sivillere yönelik çılgınlığı, bir yandan işgal ordusunun direniş karşısında tamamen başarısızlığının bir yansıması, diğer yandan da Siyonist terörün daha büyük değişkenlere yansımasıdır. Bölgemizde gözdağı, zorbalık ve kontrolsüz bir şekilde kaos yaratmaya dayalı uygulamalar sona erdi ve yepyeni bir denklemle karşı karşıyayız.
 
İşgalci devletin Gazze'de uyguladığı Nazi terörü yanan bir petrol tabakasıdır, büyüdükçe daha da genişler.
 
Amerika'nın ve Batı'nın Siyonist çılgınlığı destekleyen tutumu, bölgedeki çatışmanın genişlemesinde bir faktördü ve hâlâ da öyledir.
 
👈Siyonist varlığı, Gazze'ye yönelik suçlarına son vermeye ve tüm sonuçlarıyla birlikte savaşı durdurmaya zorlamak, kartları karıştırmanın ve ateş çemberini genişletmenin önlenmesinin en kısa yoluydu ve hala da öyle.
 
İşgalci devlet ne ekerse onu biçecek, zulmedenler ne tarafa döneceklerini bilecek.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler