Hammade Mescid-i Aksa’ya Düzenlenen Baskınların Tehlikesine Dikkat Çekti

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın Kudüs’teki sözcüsü Muhammed Hammade, işgalcilerin Mescid-i Aksa’yı hedef alan cinayetlerinin yol açabileceği sonuçlar konusunda uyarıda bulundu.
 
Hammade, Filistinlileri Mescid-i Aksa’da nöbeti yoğunlaştırmaya çağırarak, Mescid-i Aksa’da tutulan nöbetlerin işgalcilerin planlarını hayata geçirmelerine engel olduğunu söyledi.
 
Mescid-i Aksa’daki ihlaller sonucu yaşanacaklardan tamamen işgal yönetiminin sorumlu olacağını ifade eden Hammade, işgalcilerin ihlallerinin bedelini mutlaka ödeyeceklerini bildirdi.
 
Hammade, işgalcilerin ihlallerinin hâlihazırdakilerle sınırlı kalmayacağına ve Mescid-i Aksa’nın yıkılmasının düşünüldüğüne dikkat çekerek, işgal rejiminin planlarını hayata geçiremeyeceğini belirtti.
 
Yahudileştirme planlarının gelip geçici olduğunu ve Yahudilerin Mescid-i Aksa’da hakları olmadığını söyleyen Hammade, Mescid-i Aksa’yı koruyanın Filistin halkının direnişi olduğuna ve onun da işgal rejiminin siyasi ilişkileriyle bağlantılı olmadığına işaret etti.
 
Hammade, Filistin direnişinin söyleyeceğini söylediğini ve işgalcilerin ihlallerinin bedelini ödeyeceklerini, Filistin halkının ve direnişinin ihlallere misillemede bulunmaya hazır olduğunu kaydetti.
 
Direnişin işgale karşı mücadelesini büyük bir beceriyle ve olgunlukla yürüttüğünü ifade eden Hammade, Filistin’in tamamının işgalcilerle savaş alanına dönüştüğünü bildirdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler