İki Siyonist Grup Bir Araya Geliyor

İki Siyonist Grup Bir Araya Geliyor

İşgal devletinde faaliyet gösteren  iki Siyonist grup olan "Tapınak Öğrencileri” ve “Tapınak Mirası Vakfı” ortak bir projede bir araya geleceklerini duyurdu. 
Proje, adını, 1967'de Mescid-i Aksa'nın işgali sırasında Siyonist ordunun “Tapınak Dağı bizim elimizde” şeklinde attığı slogandan almaktadır. 
Siyonist gruplar, ilk toplanmalarını  18.07.2021 tarihinde yani sözde Tapınağın Yıkılışı'nın yıldönümünde gerçekleştireceklerini bildirirken hedeflerini şöyle açıkladılar:
 
1- Mescid-i Aksa'da İşgal devletinin egemenliğini tam olarak empoze etmek ve İslami Vakıflar Heyeti'ni mescitten çıkartarak  Mescid-i Aksa içerisindeki tüm faaliyetlerini durdurmak.
2- Mescid-i Aksa'nın tüm kapılarını zaman ve gün kısıtlaması olmaksızın Siyonist yerleşimcilere açmak ve Aksa'da onların rahatça ibadet etmelerini sağlamak.
3- Mescid-i Aksa'nın içerisinde açık bir alana İşgal devletinin bayrağını asarak, bayrağın her zaman orada kalmasını sağlamak.
4- İşgal polisi tarafından Radikal Tapınak Grupları'nın üyelerine uygulanan tüm kontrol politikalarının kaldırılmasını ve mescitte özgürce hareket edilmesine izin verilmesini sağlamak.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler