İşgal Güçlerinin Aracı İki Filistinli Gence Çarptı

Dün (24 Ocak Salı) akşam saatlerinde, Filistin'in Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Cenin'in Arrane köyü yakınlarında işgal güçlerinin askeri jeeplerinin çarpması sonucu Filistinli iki genç yaralandı. 
 
Cenin'in İbnu Sina Hastanesi'ndeki tıbbi kaynaklar, iki gencin İsrail askeri jeepinin çarpması sonucu yaralandığını duyurdu. 
 
Kaynaklar, yaralanan gençlerden birinin durumunun tehlikeli boyutta ağır olduğunu, beyninde kanama meydana geldiğini, diğerinin ise bedeninin değişik kısımlarında ve yüzünde yaralanmalar meydana geldiğini bildirdi. 
 
Filistin'in değişik bölgelerinde bazen yerleşimci terör çeteleri bazen de işgalci askerler tarafından kasıtlı olarak araçlı saldırılar gerçekleştiriliyor ve bu saldırılar can kayıplarına veya ciddi yaralanmalara sebep oluyor. 
 
Batı Şeria'da Duvara ve Yahudi Yerleşimine Karşı Mücadele Komitesi tarafından yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz yıl içinde işgal altındaki Batı Şeria bölgesinde ve Kudüs çevresinde Filistinlilere ve onların mal varlıklarına yönelik olarak toplamda 8724 saldırı gerçekleştirildi.
 
 https://turkish.palinfo.com/news/2023/1/25/galcilerin-bir-askeri-jeepi-Cenin-de-iki-gence-arpt

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler