İşgal güçlerinin erken saatlerde Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlarda iki kişi yaralandı ve çok sayıda kişi gözaltına alındı

İşgal güçlerinin bu sabah (1 Ağustos Perşembe) erken saatlerde Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlarda iki kişi yaralandı ve çok sayıda kişi gözaltına alındı.
 
 
İşgal güçlerinin Beytlahim’in batısındaki Husan köyüne düzenlediği baskın sırasında yirmili yaşlarında iki genç işgal askerlerinin açtığı ateşle yaralandı.
 
 
Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Husan köyünde ayrıca 27 yaşındaki Muhammed Heysem Zaul’u gözaltına aldığını ve evinde arama yaptığını bildirdi.
 
 
Kaynaklar, işgal askerlerinin attığı göz yaşartıcı bombaların ve ses bombalarının köy sakinlerinden Meşhur Hamamira’nın evinde yangın çıkmasına sebep olduğunu ifade etti.
 
 
İşgal güçleri Ramallah’a bağlı Kuber köyünden bir kişiyi ve Beyt Rima beldesinden bir genç kızı gözaltına aldı.
 
 
Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Kuber köyü sakinlerinden eski esir Muhammed Usfur El-Bergusi’yi gözaltına aldığını söyledi.
 
 
Kaynaklar, işgal güçlerinin ayrıca bir grup genci bir süre gözaltında tutarak sorguya çektiğini ve bazı evlerde arama yaptığını belirtti.
 
 
İşgal güçleri Beyt Rima beldesinde de Alâ Semir Er-Rimavi adlı genç kızı gözaltına aldı.
 
 
İşgal güçlerinin askeri araçlarla Birzeit beldesine baskın düzenlediği ve Birzeit Üniversitesi çevresinde konuşlandığı kaydedildi.
 
 
İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Nablus kentine baskın düzenleyerek beş kişiyi gözaltına aldı.
https://turkish.palinfo.com/news/2024/8/1/gal-g-leri-Bat-eria-n-n-bir-ok-b-lgesine-bask-n-d-zenledi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler