İsrail Hapishanelerinde Zulüm Katlanarak Devam Ediyor...

İsrail Hapishanelerinde Zulüm Katlanarak Devam Ediyor...

İSRAİL HAPİSHANELERİNDE ZULÜM KATLANARAK DEVAM EDİYOR.

               İşgalci İsrail bin bir türlü gerçek dışı itham ve bahanelerle Filistin halkını gözaltına alıyor ve tutukluyor. Uydurma suçlamalarla yasadışı uygulamalarla günlerce gözaltında tutulan Filistinliler bir yandan özgürlükleri gasp edilirken, diğer yandan yalan ve iftiralarla yapılan hukuksuz yargılamalar sonucu olarak hapis cezası ile cezalandırıyorlar. Bugün Ukrayna halkı için ağlayan ve onlar için yaptırım üstüne yaptırım düzenleyen batı ülkeleri, ABD söz konusu Filistinliler olunca sağır ve kör oluyorlar.

               İşgal güçleri Filistinlileri orantısız bir şekilde darp ediyor, fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyorlar. Özellikle kadınlara kadınlık onurlarını zedeleyecek hakaret ve davranışlarda bulunuyorlar. Filistinlileri maddi olarak zor duruma düşürmek için haksız para cezaları kesiyorlar. Uzun gözaltı süreleri ile masum insanları tecrit ederek psikolojilerinin bozulması için uğraşıyorlar.

Bu konuda yapılan çalışmalardan hareketle görsel olarak hazırlanan rapordaki görüntülerle ilgili hukuksuz işlemler ve eziyetler uluslararası arenada yankı bulmadı. Mağdur bir takım kadın murabıtların yaşadığı acılardan hareketle, sessiz dünyayı bu konuda insan hakları üzerinden Filistin’de yaşanan drama müdahale etmeye çağırıyoruz.

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler