Kassam Tugaylarından İşgalcilere Karşı Nitelikli Eylemler

Hamas'ın askeri kanadı durumundaki Kassam Tugayları, Refah'ta düşman hatlarının arkasına bir hava indirme operasyonu gerçekleştirdiklerini, ayrıca şehrin batısındaki bir Siyonist kuvvete karşı tünelin girişine yerleştirilen patlayıcı patlattıklarını ve birkaç tankı, ilerleme yaptıkları yönlerden hedef aldıklarını açıkladı.
 
Kassam Tugayları, askeri bir bildiride, "Düşman hatlarının arkasında gerçekleştirilen hava indirme operasyonunda, Kassam mücahitleri geçici sınırı aşarak Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinde faaliyet gösteren düşman tugay karargahına saldırmayı başardı" dedi, ancak daha fazla ayrıntı vermedi.
 
İşgal güçleri, erken saatlerde iki askerin yaralandığını ve geçici sınırı aşma operasyonunda üç direnişçinin öldürüldüğünü iddia etti.
 
Buna ek olarak, Kassam Tugayları, mücahitlerinin bu sabah erken saatlerde Refah'ın güneyindeki Tel Za'reb yakınlarında beş askerden oluşan bir Siyonist piyade birliğini, bir tünel giriş noktasına önceden yerleştirilen patlayıcıları patlatarak imha ettiğini duyurdu.
 
İşgal güçleri, bu operasyonda bir subayın öldüğünü ve iki askerin yaralandığını kabul etti.
 
Kassam Tugayları, ayrıca Gazze Şeridi'nin ortasındaki El-Bureyc Mülteci Kampı'nın doğusunda bulunan düşman kuvvetlerine ağır havan toplarıyla saldırdı.
 
Kassam Tugayları, Deyru'l-Belah şehrinin doğusunda işgalcilere ait beş "Merkava" tipi tankı ve iki "D9" tipi buldozeri "Yasin 105" füzeleriyle hedef aldıklarını duyurdu.
 
Mücahitlerinin Gazze Şeridi'nin ortasındaki Deyru'l-Belah şehrinin doğusunda düşman kuvvetleriyle şiddetli çatışmalara girdiğini bildirdi.
https://turkish.palinfo.com/news/2024/6/6/Kassam-Tugaylar-ndan-i-galcilere-kar-nitelikli-eylemler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler