“Kudüs Bizi Birleştirici Davadır”

Şeyh Dr. Murawih Mousa Nassar, Kudüs Bizi Birleştirici Bir Davadır

Uluslararası Kudüs Emanetim Forumu’nun dördüncüsü bu yıl “Gençliğin Miracı Kudüs” temasıyla İstanbul’da düzenlendi.

Şeyh Dr. Murawih Mousa Nassar, “Bizler dünyanın en adil davalarından Kudüs hakkında konuşuyoruz. Kudüs bizi birleştirici bir davadır. Peygamber Efendimiz (S.A.V.) hadisi şeriflerinde buranın önemine işaret etmiştir. Cennet istiyorsanız, günahlarınızdan arınmak istiyorsanız, Peygamber Efendimizin (S.A.V.) sevgisini kazanmak istiyorsanız bunların hepsi Kudüs’tedir. Sizin ecdadınız bu davaya sahip çıkmıştır” dedi.

“FETİH NAMAZINI AKSA’DA KILACAĞIZ”

Nassar, konuşmasının devamında zafer mesajları vererek, “Siyonist işgal bitecektir. Bunun işaretleri gözükmüştür. İsrail’in gücünü kaybettiğini sadece ben demiyorum, İsrail’in düşünürleri, yazarları da söylüyor. Siyonist işgal en kısa sürede bitecektir. Özgürlüğün yaklaştığı bu demlerde size diyorum ki: gelin bu trene binin ve bindiğiniz tren özgürlüğe gidiyor, Kudüs’ün ecrinden faydalanın. Tüm kalbimde zafer, fetih namazını Aksa’da kılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

https://www.milligazete.com.tr/haber/9765253/fetih-namazini-aksada-kilacagiz

1 Yorum

Mustafa Şen

Mustafa Şen

20 Mart 2022
İnşallah. Fethin sembolü Ayasofyanın açıldığını görmeyi nasip eden Rabbim, Fetih Namazını Aksa da kılmayı da bizlere nasip etsin inşallah. Amin.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler