Kudüs'te Büyük Tahrik...

Kudüs'te Büyük Tahrik...

Kudüs’te Büyük Tahrik: İşgalci fanatik Yahudiler, Ramazan’ın 14’ünde, Mescid-i Aksâ’yı basıp kurban kesecekler!
 
Fanatik Yahudiler, Ramazan ayına haftalar kala sosyal medyalarında yaptıkları duyurularla Mescid-i Aksâ’ya baskın yapacaklarını ilan ediyorlardı. Yahudi Hahamlar da geçtiğimiz günlerde Mescid-i Aksâ’ya baskın yapıp, Yahudi Fısıh Bayramı kutlaması için yaptıkları planları yayınladıkları videolarla ilan etmişlerdi.
 
Tapınakçı gruplar, Mescid-i Aksâ baskınını Ramazan ayının 14. Gününe gelen 15 Nisan Cuma günü akşam gerçekleştirmeyi planlıyorlar. Fanatikler, hazırladıkları afiş ve sosyal medya görsellerinde, Mescid-i Aksâ baskını sırasında Harem-i Şerif içerisinde Yahudi Fısıh Bayramına özel adak kurban keseceklerini de ilan ediyorlar. Baskınların 10 gün süreyle çeşitli zaman aralıklarında yapılması planlanıyor.
 
Bu çağrıların sıklıkla yapılması işgal güçlerinin de baskın yapacak fanatik Yahudilere destek vereceğini doğrular nitelikte.
 
Geçtiğimiz yıl Ramazan ayının son haftası başlayan Mescid-i Aksâ baskını sonrası Gazze’ye düzenlenen operasyonların neticesinde, Filistinlilerin Kudüs’ün Kılıcı ismini verdiği direniş hareketi sonrası geri çekilmek zorunda kalan Siyonistler, bu yıl yeniden Mescid-i Aksâ’yı kendi ibadet alanları olarak kullanmak üzere harekete geçerek Yahudilerin geçen seneden kalma korkularını bir kenara bırakarak Mesccid-i Aksâ’ya yapacakları baskına katılmalarını istiyorlar.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler