Milli ve İslami güçlerin yayınladığı basın açıklaması

Milli ve İslami güçlerin yayınladığı basın açıklaması
 
Ulusal ve İslami güçler, Arap ve İslam milletimizin kitlelerini ve tüm özgür dünya halklarını *Filistin için Öfkeli Cuma'ya* geniş çapta katılmaya, Filistin'i destekleyen kitlesel gösterilere ve kitlesel etkinliklere katılmaya çağırıyor. Bu davayı sürdürmek ve Siyonist işgalin Gazze Şeridi'nde Amerikan desteğiyle yürüttüğü soykırım savaşına son verilmesini talep etmek için bugün, yarın H. 1445 yılı Ramazan ayının son Cuma'sıdır.
 
-Dünyadaki tüm güçleri, partileri, federasyonları, sendikaları ve özgür gençlik örgütlerini, üyelerini ve destekçilerini, Nazilere silah ihracatını durdurmaları için hükümetler ve rejimler üzerinde büyük baskı oluşturan etkinlik ve yürüyüşlere aktif olarak katılmak üzere seferber etmeye çağırıyoruz. işgal varlığını yasal olarak kovuşturun ve Filistin halkına karşı soykırım suçları işleyen liderlerini sorumlu tutun.
 
Halk ve kitlesel baskının artması, devletlerin ve hükümetlerin pozisyonlarını değiştirmede ve onları adaletten yana olmaya itmede ve Filistin halkının kendilerini, topraklarını ve haklarını savunmak için meşru direniş hakkını desteklemede etkili ve son derece etkili bir araçtır. kutsallıklar.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler