Nablus'ta Çatışmalar Çıktı, Ramallah'ta Eski Bir Esir Yeniden Esir Edildi

Nablus'ta çatışmalar çıktı, Ramallah'ta eski bir esir yeniden esir edildi.Direnişçiler Cenin Mülteci Kampı'nı basan işgal güçlerine karşı durdu.

Filistin'in Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Cenin Mülteci Kampı'na bugün (24 Aralık Cumartesi) şafak baskını düzenleyen işgal güçlerine Filistinli direnişçiler karşı durdu ve onlarla şiddetli bir şekilde çatışmalara girdiler. 
 
Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre işgalcilere ait mekanizmalar ve jeepler mülteci kampını bastı ve burada ikamet eden Filistinlilerden birinin evini kuşatmaya aldılar. 
 
Direnişçiler işgal güçlerine karşı durdu ve şiddetli çatışmalar çıktı. Direnişçiler işgal güçlerini mülteci kampından tamamen dışarıya çıkarıncaya kadar onlara direnmeye devam etti. 
 
Bugün sabah yine Batı Şeria'nın kuzey kesiminde yer alan Nablus'un güneyindeki Usarin kasabasına baskın düzenleyen işgal güçleriyle direnişçiler arasında çatışmalar vuku buldu. 
 
İşgal güçleri Batı Şeria'nın orta kesiminde bulunan Ramallah'ın kuzeybatısında yer alan Beytu Rima kasabasına düzenledikleri baskında da eski esirlerden olan Bera El-Berğusi'yi yeniden esir ettiler. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler