Özel Arap Baptist Hastanesi (El-Ma'medani) ve Genel Hizmet Hastanesi'nin bugünden itibaren yeniden faaliyete geçeceğini duyuruldu

Hükümet Basın Ofisi, Özel Arap Baptist Hastanesi (El-Ma'medani) ve Genel Hizmet Hastanesi'nin bugünden (11 Temmuz Perşembe) itibaren yeniden faaliyete geçeceğini duyurdu.
 
Ofis, yaptığı açıklamada, İsrail işgal güçlerinin sağlık sektörünü yok etme, hastaneleri ve tıbbi merkezleri hizmet dışı bırakma politikası çerçevesinde işgal güçleri tarafından tamamen çalışamaz hale getirilen bu iki hastanenin yürütülen çabalar neticesinde yeniden hizmet vermeye başlayacağını dile getirdi.
 
Açıklamada ayrıca, soykırım savaşı başladığından bu yana durmaksızın çalışan ve büyük bir çaba sarf eden sağlık ekiplerine teşekkür edildi. Büyük çabalarından dolayı tüm sağlık, hükümet, sivil, hayır elemanlarının ve gönüllü ekiplerin gerçekten büyük bir takdiri hak edecek fedakarlıklarla hizmet verdiklerine dikkat çekildi.
https://turkish.palinfo.com/news/2024/7/11/Gazze-de-El-Ma-medani-ve-Genel-Hizmet-hastanelerinin-yeniden-faaliyete-ba-lamas

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler