Siyonist İşgal Güçleri, Cenin Mülteci Kampı'na Baskın Düzenledi

Sabah saatlerinde siyonist işgal güçleri, Filistin'in işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Cenin'e ve Cenin Mülteci Kampı'na baskın düzenledi. Direnişçilerin karşı durması üzerine işgal güçleriyle aralarında çatışmalar meydana geldi. 
 
Direnişçiler, Cenin'e ve mülteci kampına baskın düzenleyen özel bir işgalci birliğin farkına vardı ve hem ateşli silahlarla, hem de patlayıcılarla onlara engel olmaya çalıştılar. Bunun üzerine işgal ordusu Cenin Mülteci Kampı'na takviye askeri güçler gönderdi. Bu arada İbrahim Nağnağiyye isimli bir vatandaşın evini bastılar. 
 
İşgal güçleri baskında Cenin Mülteci Kampı ahalisinden ve özgürleştirilmiş eski esirlerden Muhammed Nağnağiye'yi tutukladılar. 
 
Haberin hazırlandığı sırada Hamas'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada, mücahitlerin işgal güçlerine karşı direnmeye devam ettikleri ve şiddetli çatışmaların sürdüğü belirtilmişti. 
 
Dün akşam, Filistinli mücahitler Cenin'in batısındaki Dutan askeri kontrol noktasında işgalci askerlere el yapımı patlayıcılar atmıştı.
https://turkish.palinfo.com/news/2023/9/6/galciler-Cenin-e-bask-n-d-zenledi-Direni-kar-durdu

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler