Siyonistlerin Saflarında Sular Durulmuyor

Siyonistlerin saflarında sular durulmuyor.. On binlerce kişi yine gösteri düzenledi.

Siyonist işgal rejiminin aşırı sağcı ve aşırı ırkçı hükümetinin "yargı reformu" paketine, siyonist toplumda tepkiler ve gösteriler devam ediyor. Bugün (16 Mart Perşembe) öğle saatlerinde de yine on binlerce kişinin iştirak ettiği muhtelif gösteriler düzenlendi. 
 
Siyonistlere ait Kanal 12 televizyonunun yayınlandığı ve Safa Haber Ajansı tarafından tercüme edilip yayınlanan habere göre başta Hayfa ve Tel Aviv olmak üzere muhtelif şehir merkezlerinde, Netanyahu'nun yargı organlarının iyice elini kolunu bağlamayı amaçlayan reform paketine karşı büyük gösteriler düzenlendi. 
 
Göstericiler ayrıca başta sahil yolu olmak üzere muhtelif yolları trafiğe kapattılar.
 
İşgal hükümetinin yargı reformu paketine karşı gösteriler üç haftadan beri devam ediyor. Ancak işgal rejiminin başbakanı Netanyahu geri adım atmamakta direniyor. İşgal cumhurbaşkanı Herzog ise bu işin iç savaşa kadar gidebileceği uyarısında bulundu ve kişisel facebook sayfasında yaptığı açıklamada; "Kim, iç savaş bizim ulaşabileceğimiz sınırların ilerisinde kalmaktadır diye düşünüyorsa o yeterince anlamıyor." ifadesine yer verdi. Herzog açıklamasında ayrıca; "Son birkaç hafta bizi parçaladı. Ekonomiye, güvenliğe, topluma ve İsrail'in siyasi ilişkilerine ağır darbeler vurdu. En önemlisi de İsrail dayanışmasıdır." ifadesiyle dert yandı.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler