ADNAN KALKAN

DURSUN BU HAYASIZCA AKIN: AİLENİ KORU

 

u aile kurumuna yükleyenler bu milleti ya tanımıyor ya da bu milleti tanınmaz hale getirmek istiyor.

Hem ülkemizde hem de dünyadaki tüm çocukların ayrım gözetilmeksizin, aileleriyle birlikte yaşama ve gelişme haklarının her türlü ihmal, istismar ve sömürüden korunmasına yönelik önlemlerin alınmasının çok çok önemli olduğunu vurgulamak isteriz.

Aziz Milletimiz, Değerli Basın Mensupları,

Bugün burada bir kuşak sonra kaybolacak bir ailevi bağ ile, bir HALA olarak söz alıyorum.

Gazi Mustafa Kemal, İnebolu’da aziz milletimize şöyle seslenmiştir: “Aile, izaha lüzum yoktur

ki kadın ve erkekten oluşur.” Ne yazık ki cumhuriyetimizin yüz yılı geride kalırken LGBT Propaganda ve Dayatması, bizi bu hakikatin hatırlatılmasına ve izah edilmesine muhtaç bırakmaktadır.

Bugün burada başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere ailelerimizi hedef alan; “bireysel hak ve özgürlükler” maskesi altına gizlenen Sosyokültürel Teröre ve her alanda zehrini yayan LGBT Dayatmasına karşı milletin gür sedasını duyuruyoruz.

Bu minvalde Büyük Aile Platformu olarak; gün geçtikçe şiddetini artıran LGBT Propagandasının ve örgütlenmesinin yasaklanması talebimizdir. Toplumsal cinsiyet eşitliği kavramının mevzuatımızdan çıkarılması talebimizdir. Milletimizin bu haklı taleplerini, 150 bin ıslak imza toplayarak gazi meclisimize sunduk. Bugün burada hayasızca akına karşı gövdesini siper eden milletin haklı talebini bir kez daha yineliyor ve meclisimizin derhal harekete geçmesini istiyoruz.

Bununla birlikte Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ne, 18. hedef olarak insanlığın sürdürülebilirliği için, “Sürdürülebilir Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi” hedefinin eklenmesini istiyoruz. İnsanı ve aileyi merkeze alan bir gelişmişlik paradigmasının inşası için Birleşmiş Milletler’e akredite, İstanbul merkezli bir Dünya Aile Ajansı’nın kurulması hayatidir.

Değerli Basın Mensupları,

Büyük Aile Buluşması ve Sessiz Yürüyüşü’ne yurt içinden ve yurt dışından göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ediyoruz.

Son olarak bir kere daha vurgulamak isteriz ki; kadını, erkeği, gençleri, çocukları ve temelde aileyi hedef alan bu Sosyokültürel Terör, tüm kirli faaliyetlerine rağmen hiçbir ahlaksızlığını ve suçunu temize çıkaramayacaktır. Dün gökkuşağımızı çalanlar, bugün insanlık onurumuzu çalamayacaklar. Annelerimizle, babalarımızla, büyüklerimizle gençlerimizle gövdemizi siper etme ve bu hayasızca akını durdurma azim ve kararlılığına sahibiz.

Büyük Aile Platformu olarak, insanlığın geleceği için LGBT Sosyokültürel Terörüne karşı verdiğimiz haklı mücadeleyi, gerekli önlemler alınana kadar sürdüreceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Büyük Aile Platformu

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri